Keisi u komunikon vajzave për vendimin e ndarjes nga Kristi

18 Mars 2023, 14:32 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Keisi u komunikon vajzave për vendimin e ndarjes nga Kristi

Keisi ka folur me vajzat e shtëpisë për ndërprerjen e marrëdhënies së saj me Kristin.

Ajo i shpjegoi atyre ndjenjat e saj dhe gjërat që ajo nuk po mund t’i shfaqë publikut.

Keisi u shpreh se ka harruar vetveten prej marrëdhënies së krijuar dhe se do të donte të  jepte më shumë nga vetja brenda shtëpisë.

 

Po ndodh...