Olta e thotë me zë dhe figurë, ja kush e fiton Big Brother Vip

1 Prill 2023, 22:40 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Olta e thotë me zë dhe figurë, ja kush e fiton Big Brother Vip

Pas daljes së saj Olta ka ulur tonet dhe kundërshtarin e saj Luizin.

Ishte pikërisht pyetja e Arbër Hajdari, se cilin konkurent sheh fitues tani që ajo doli.

Ajo tha se ai padyshim do të jetë fitues dhe se ajo me shaka do ja përmendë faktin se doli dhe ja la ta fitojë ai.

Olta kështu ju bashkohet atyre banorëve që pasi kanë dalë, kanë shprehur mendimin se e fiton Luizi.

 

Po ndodh...