Sa lek merr nëpër dasma? Maestro zbulon "sekretin", ja se çfarë bën kur hedhin bakshish

31 Maj 2023, 00:05 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Sa lek merr nëpër dasma? Maestro zbulon "sekretin", ja se

Armaldo Kllogjeri i ktheu përgjigje disa pyetjeve ‘pikante’ të Ervin Kurtit në "E Diell".

Ervin Kurti: Sa lek merr nëpër dasma dhe si ja bën për bakshishet?

Armaldo Kllogjeri: Çështë e vërteta nuk tregohet se sa lek marrim.

Marrim! Ajo që marrim, të paktën unë personalisht, nuk dua të dëmtoj as atë që më jep lekët, por gjejmë një kompromis.

Ervin Kurti: Të hedhin bakshish?

Armlado Kllogjeri: Në qoftë se mi hedhin mua, padyshim i marr unë. Nëse ia hedhin dhëndrrit, i merr dhëndri.

 

Po ndodh...