Grabitet shtëpia e Mohamed Salah

13 Mars 2023, 18:38 / SPORT ALFA PRESS

Grabitet shtëpia e Mohamed Salah

Shtypi italian zbulon, se Mohamed Salahut i është grabitur shtëpia në Kajro. Alarmi është dhënë nga një nip i sulmuesit egjiptian të Liverpoolit, i cili teksa kaloi, pa nga një dritare të hapur dhe kuptoi se çfarë kishte ndodhur.

Policia ka shkuar në shtëpi, ka konstatuar se disa sende ishin hedhur në tokë dhe se shtëpia ishte grabitur. Nuk dihet me siguri se çfarë kanë marrë hajdutët, por shtypi vendas flet për “pajisje elektrike” dhe “pajisje”.

Autoritetet po shqyrtojnë pamjet e vëzhgimit dhe po flasin me sigurinë për të provuar të kuptojnë saktësisht se çfarë ka ndodhur. 

 

Po ndodh...