Durrës/ Prokuroria sekuestron 6 apartamente dhe llogari bankare, në pronësi të trafikantit

23 Shtator 2022, 18:48 / AKTUALITET ALFA PRESS

Durrës/ Prokuroria sekuestron 6 apartamente dhe llogari bankare, në

Prokuroria e Durrësit ka sekuestruar ditën e sotme pasuri të  shtetasit Klejdi Abdyli. Bëhet fjalë për 6 apartamente, 3 automjete, garazhd dhe llogari bankare.

Abdyli është arrestuar në vitin 2019 nga Policia e Durrësit për trafik kokaine në shtetin italian. I riu ndodhet në qeli dhe pritet të ekstradohet drejt shtetit italian.

Klejdi Abdyli në bashkëpunim me persona të tjerë akuzohet se në gjashtë raste të përsëritura, kanë mbajtur, transportuar dhe shitur sasi të konsiderueshme lënde narkotike të llojit kokainë.

Pasuritë e sekuestruara:

Garazhd me sipërfaqe 160.91 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetasit I.A;

Apartament me sipërfaqe 73.68 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetasit I.A;

Apartament me sipërfaqe 58.36 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetasit I.A;

Apartament me sipërfaqe 73.68 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetasit I.A;

Apartament me sipërfaqe 59.61 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetasit I.A;

Apartament me sipërfaqe 114.5 m2, ndodhur në Tiranë, në pronësi të shtetasit I.A dhe E.A;

Apartament me sipërfaqe 69.92 m2, ndodhur në Durrës, në pronësi të shtetases E.A;

Automjet me targa AA__, në pronësi të shtetasit K.A;

Automjet me targa AA__, në pronësi të shtetasit K.A;

Motomjet me targa AY__, në pronësi të shtetasit K.A;

Automjet me targa AA__, në pronësi të shtetases Sh.A;

Llogarinë në Bankën Kombëtare Tregtare, me valutë në Euro, në emër të shtetasit I.A;

Llogarinë në Bankën Kombëtare Tregtare, me valutë në Euro, në emër të shtetasit I.N. A.

Llogarinë në bankë, me valutë në Euro, në emër të shtetasit I.N. A.

 

Po ndodh...