Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët tek miqtë e shkrimtarit të madh!

3 Korrik 2024, 11:14 / JETË ALFA PRESS

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët

Përcillet për në banesën e fundit këtë të mërkurë kolosi i letërsisë Ismail Kadare.

Homazhet po kryhen në ambientet e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, aty ku shkrimtarit të njohur po i jepet lamtumira e fundit.

Në fotot e siguruara, shihen miq të shkrimtarit tonë të madh, bashkëshortja e tij, Helena Kadare dhe vajzat e saj, veshur në të zeza e me lot në sy.

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët

Foto-Lajm/ Homazhet për Kadarenë, lot dhe dhimbje nga familjarët