
Kunguj të skuqur me salcë speciale me kos

15 Qershor 2024, 08:08 / RECETA ALFA
Përbërësit:
4 kunguj jeshil
1/2 gotë niseshte
1/2 gotë miell
Kripë, piper i zi
Piper i kuq
Vaj për skuqje
1 gotë kos i trashë
1 lgj majonezë
1 limon
Majdanoz
Përgatitja:
Presim kungujt në disqe, bashkojmë miellin dhe niseshten bashkë me erëzat. I kalojmë fetat e kungujve në përzierjen dhe i skuqim në vaj. I shoqërojmë me salcë të përgatitur me kos të trashë, majonezë, lëng limoni dhe pak majdanoz të grirë imët.
-
Horoskopi ditor, e Shtunë 15 Qershor
15 Qershor, 08:00 -
Ju prezantojmë me (ish-)vjehrrin e Ledri Vulës, babin e Sara Hoxhës
15 Qershor, 00:07

Pse Aleanca Madhështore përfundoi në Foltore 2
Nga Namir Lapardhaja
ide


Teatri politik me listat e PS dhe PD
Nga Roland Lami

Shqipëria Madhështore apo Shqipëria e Pazarit Madhështorë!
Nga Ermal Peçi!
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128