Fifi feston ditëlindjen dhe e ka marrë dhuratën më të bukur!

31 Mars 2024, 13:26 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Fifi feston ditëlindjen dhe e ka marrë dhuratën më të

Në shtëpinë e Fifit ka mbërritur një ditëlindje shumë e veçantë. Këngëtarja feston 30-vjetorin, i cili shënon edhe një moment të rëndësishëm. Është ditëlindja e saj e parë me djalin, Theo Mal dhe për të është dhurata më e bukur që mund të merrte.

Ditëlindja ime e parë me ty evlat. Theo Mal, ti je dhurata më e bukur që më ka bërë babi Adis për këtë 30-vjetor.

Fifi dhe Adisi mirëpritën ardhjen e Theo Mal në prill të vitit të shkuar.

Fifi feston ditëlindjen dhe e ka marrë dhuratën më të

 

Po ndodh...