Krepa me brumë thjerrëzash dhe spinaq

2025-02-21 08:27:15 / RECETA ALFA ALFA PRESS

Krepa me brumë thjerrëzash dhe spinaq

Përbërësit:

1 filxhan thjerrëza
1 filxhan ujë
1 vezë
1 lgj miell
Spinaq sipas dëshirës
Kripë dhe piper sipas shijes
Erëza të thata (rigon / trumzë)
Vaj ulliri për skuqje

Përgatitja:

Pasi i kemi lënë për disa orë në ujë thjerrëzat, i kullojmë dhe i vendosim në një blender. Shtojmë ujin, vezën dhe i përziejmë derisa të krijohet një masë homogjene dhe e lëngshme. Shtojmë kripën, piperin dhe erëzat e preferuara. Ngrohim një tigan për krepa dhe e lyejmë me pak vaj. Hedhim një sasi të vogël brumi në tigan dhe e përhapim në formë rrethore. E lëmë të piqet për 2-3 minuta nga secila anë derisa të marrë ngjyrë të artë. Kështu veprojmë me të gjithë krepat derisa të mbarojë brumi.

Happening now...