Tensione në Komisionin për “TIMS”, deputetja e PS-së largohet nga salla! Salianji: Le të ikin!

10 Korrik 2024, 11:02 / POLITIKË ALFA PRESS

Tensione në Komisionin për “TIMS”, deputetja e PS-së

Pjesë nga debati:

Salianji: E ka kërkuar Gështenja fjalën për procedurë, nuk e përcaktojnë dot.

Gjylameti: E kam kërkuar unë fjalën, e kam për procedurë

Salianji: Kur ta drejtoni ju. Gështenja e ka fjalën

Gjylameti ngrihet dhe largohet nga salla

Saliannji: Le të iki, mbledhja vazhdon pa asnjë problem, Le të kërcejnë, të bëjnë çfarë të duan

Gështenja: Vendimi i Kushtetueses ka qenë një shuplakë për ju.

Salianji: Ikni, nuk mbyllet mbledhja vazhdon.

Gogu: Nëse keni objektiv të prishni mbledhjen

Salianji: Këtë punë kanë këta janë të shqetëuar nga mali me paligjshmëritë.